6 Mayıs 2014 Salı

Susan Elizabeth Phillips - Kalbinde Bir Yer Aç (Chicago Stars #2)


Susan Elizabeth Phillips - Kalbinde Bir Yer Aç (Chicago Stars #2)


  Seri no: 2
Pegasus Yayınları
416 Sayfa

KONUSU:


Bir melek ile bir baş belası


Gracie Snow, efsanevi eski futbolcu Bobby Tom Denton'ı ne pahasına olursa olsun Teksas'a sürükleyerek ilk filminin çekimlerine götürmekte kararlıdır. Ama 1957 model bir T-bird sahibi, egoist bir kovboyu evcilleştirmek Ohio'lu bu utangaç genç hanımın altından kalkamayacağı kadar ağır bir görev gibi görünmektedir.


Son derece yakışıklı ve çekici olmasına rağmen Bobby Tom'un bir film yıldızı olma konusunda şüpheleri vardır ve bir türlü aklından ve hayatından çıkaramadığı bu patronluk taslayan ufak kadınla işbirliği yapmaya yanaşmamaktadır. Böylece baş belası Bobby Tom işbirliği yapmaktansa tekdüze bir hayat süren Gracie'yi vahşi bir kediye çevirmeye karar verir.


Ama kötü çocukların saklanamayacağı kadar küçük bir kasabada melek yürekli bir vahşi kediden daha tehlikeli bir şey olamayacağını hesap etmemiştir. İki unutulmaz insan sevgiyi, kahkaha atmayı ve tutkuyu keşfederken ve sadece cennette var olabilecek bir birliktelik doğmak üzereyken kıyamet kopacaktır.


YORUMUM:


Öncelikle kitaba 4 KELEBEK verdiğimi açıklayarak başlıyorum. Niçini yorumun sonunda yer alacak :)

O bir yıldız neden yok?? Çünkü Bobby Tom Denton lanet olası bir odun!!! :))) Aslında diğer kadınlara karşı kibarlıktan ölüyor! Ama iş Gracie'ye gelince, yoo dostum yoo... Peki neden??? Çünkü o kız rüküş, çirkin, memesiz bir şey! Tabii kader bu, karma bu, bitch bu... Durur mu öyle?! Basıyor Bobby Tom'un kıçına tekmeyi, füze memeli sarışınların, metrelerce bacakları olan kızılların hareket ettiremediği kuşunu, Gracie hareket ettiriyor! 




Eee Gracie bu... Huzurevinde büyümüş olsa da o da bir kadın! Bobby Tom gibi seksi bir şeytandan etkilenmezse ayıp eder komşularr...

Bobby Tom sakatlığı yüzünden futbolu bırakmış, bir de oyuncu olacağım diye götünü oyunculuğa açmış bir babayiğit, bir Güneyli... Boru mu bu?! Centilmenlik ve ayılığın harika bir kombinasyonu güneylilere eşlik eder genelde... Hatun da bu herifi yola sokması için gönderilmiş bir yardımcı yapımcı.

Gururlu, zeki, kendine bakınca güzel de sayılır ha! O bol kıyafetlerin altına bizim Victoria'nın sırlarını da saklamıyor mu... BT'nin aklını başından alıyor işte!

Ama Bobby Tom eski sporcu ya! Mertliğine leke çaldırmayacak ya, füze memelere alışkın ya! Kalbinden geçenleri itiraf etmesi uzun ve acılı bir yol! Hele de Gracei gibi sönük bir kız için hissettiklerine karşı!


Ahhh.... Bu aradaaaa Bobby'nin annesinin de bir yan hikayesi var kiii.... Evlere şenlik! Mükemmel!! SEP'te en çok bunu seviyorum! Mutlaka bir yan hikaye var! Mutlaka dram var, gözlerim doluyor. Komedi var, gülmekten karnım ağrıyor. Öyle akıcı oluyor ki bir bakmışım sabah ezanı okunuyor :))

Okumayan kesinlikle okusun!

Ah... 1 yıldızı neden kırdığımı hala söylememişim, çünkü GÖTKAFA Bobby Tom, son ana kadar puştluk yapıyor! O sarı kafayı öpmeyecektin seni hin!!!

Ahh... Susan ah... Beni yine ağlattın...

4 KELEBEK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder